Xiaomi XMSH15HM Mi Smart Band 6 Smart Watch, 1,56 “AMOLED-scherm, sporttracking, waterbestendig tot 5 ATM, antibacteriële riem, 125 mAh-batterij, Italiaanse versie, normaal, zwart

Ontdek de Kracht van de Xiaomi XMSH15HM Mi Smart Band 6 Smartwatch

Ben je op zoek naar een geavanceerde smartwatch die niet alleen stijlvol is, maar ook je gezondheid en fitness naar een hoger niveau tilt? Ontmoet de Xiaomi XMSH15HM Mi Smart Band 6, met indrukwekkende kenmerken die jouw levensstijl verbeteren.

Belangrijkste Kenmerken:

 1. Scherp en Levendig Display: Geniet van een nieuw schermvullend 1,56-inch AMOLED-display, maar liefst 49% groter dan zijn voorganger. Met een indrukwekkende resolutie van 326 PPI worden afbeeldingen en tekstinhoud haarscherp weergegeven.
 2. Uitgebreide Sporttracking: De Mi Smart Band 6 biedt 30 trainingsmodi, waaronder Pilates en Zumba, om nauwkeurig je hartslag en verbrande calorieën vast te leggen.
 3. Geavanceerde Gezondheidsmonitoring: Monitor je gezondheid met SpO2-tracking, die het zuurstofverzadigingsniveau in je bloed detecteert, essentieel voor een gezonde levensstijl.
 4. Slimme Slaapbewaking: Leg niet alleen je slaapduur vast, maar ook de REM-fase, dagelijkse dutjes en slaapkwaliteit. Dagelijkse hartslagmeting wordt automatisch bijgehouden.
 5. Ag+ Antibacteriële Band: De TPU-riem bevat Ag+ antibacteriële middelen, waardoor je huid beschermd wordt tegen schadelijke ziektekiemen.
 6. Duurzaam en Efficiënt Opladen: Ervaar tot 14 dagen batterijduur bij standaardgebruik. Dankzij de magnetische oplader is opladen eenvoudig en snel. Bovendien is de smartwatch waterbestendig tot 5 ATM (50m), waardoor hij geschikt is voor diverse activiteiten, inclusief zwemmen.Xiaomi XMSH15HM Mi Smart Band 6 Smart Watch-1-56 AMOLED-scherm

Unieke Specificaties Xiaomi XMSH15HM Mi Smart Band 6 Smart Watch, 1,56 “AMOLED-scherm, sporttracking, waterbestendig tot 5 ATM, antibacteriële riem, 125 mAh-batterij, Italiaanse versie

 • Naam van de Afdeling: Volwassen Unisex
 • Kleur: Normaal Zwart
 • Batterijcapaciteit: 125 mAh
 • Versie: Italiaanse versie
 • Kleur: Zwart

 

Xiaomi XMSH15HM Mi Smart Band 6 Smart Watch

Ontdek zelf de Xiaomi XMSH15HM Mi Smart Band 6 en ervaar de perfecte combinatie van stijl, gezondheid en technologische innovatie. Transformeer jouw dagelijkse routine met deze slimme metgezel!

 

Merk Xiaomi
Modelnaam Mi band 6
Stijl Mi Smart Band 6
Kleur Zwart
Schermformaat 1,54 Inch
Speciale kenmerken Hartslagbewaking.
Vorm Ovaal
Doelgroep volwassenen, uniseks
Leeftijdscategorie (beschrijving) volwassenen
Compatibele apparaten Smartphone

Xiaomi XMSH15HM Mi Smart Band 6 Smart Watch

Xiaomi XMSH15HM Mi Smart Band 6 Smartwatch: Uitgebreide Omschrijving

De Xiaomi XMSH15HM Mi Smart Band 6 is een geavanceerde en veelzijdige smartwatch die is ontworpen om je gezondheid en fitness op een hoger niveau te brengen. Met een strak en elegant ontwerp biedt deze smartwatch niet alleen de tijd, maar ook een breed scala aan functies die je dagelijkse leven verbeteren.

Belangrijkste Kenmerken:

 1. Groot AMOLED Display: Het 1.56-inch kleuren-AMOLED-display biedt heldere en levendige beelden, waardoor je alle informatie gemakkelijk kunt aflezen, zelfs bij fel zonlicht.
 2. Geavanceerde Gezondheidsmonitoring: Volg nauwkeurig je hartslag, slaappatroon en bloedzuurstofniveaus. De ingebouwde sensoren bieden real-time gegevens, waardoor je bewuster kunt worden van je gezondheid.
 3. Fitness Tracking: Of je nu hardloopt, fietst, zwemt of yoga beoefent, deze smartwatch kan verschillende sportactiviteiten herkennen en je prestaties volgen. De waterbestendigheid maakt het ook geschikt voor zwemmers.
 4. Vrouwelijke Gezondheidstracking: Voor vrouwen biedt de Mi Smart Band 6 gedetailleerde tracking van de menstruatiecyclus en ovulatie, waardoor het een waardevolle metgezel is voor de gezondheid van vrouwen.
 5. Lange Batterijduur: Met een krachtige batterij biedt de smartwatch een indrukwekkende levensduur van de batterij, zodat je hem dagenlang kunt gebruiken zonder constant op te laden.
 6. Slimme Meldingen: Ontvang meldingen voor oproepen, berichten en apps rechtstreeks op je pols, waardoor je altijd op de hoogte blijft zonder je smartphone te hoeven raadplegen.

Veelgestelde Vragen:

1. Is de Xiaomi Mi Smart Band 6 compatibel met zowel Android als iOS? Ja, deze smartwatch is compatibel met zowel Android- als iOS-besturingssystemen.

2. Hoe waterbestendig is de Mi Smart Band 6? De smartwatch heeft een waterbestendigheidsclassificatie van 5 ATM, waardoor hij geschikt is voor zwemmen en douchen.

3. Kan ik de wijzerplaat van de smartwatch aanpassen? Ja, de Mi Smart Band 6 biedt een verscheidenheid aan aanpasbare wijzerplaten, zodat je de look kunt kiezen die bij jou past.

4. Hoe lang duurt het om de batterij volledig op te laden? De oplaadtijd van de batterij is relatief kort, meestal binnen 2 uur.

5. Ondersteunt de smartwatch slaaptracking? Ja, de Mi Smart Band 6 biedt gedetailleerde slaaptracking om de kwaliteit van je slaap bij te houden.

Met de Xiaomi XMSH15HM Mi Smart Band 6 haal je een geavanceerde en stijlvolle smartwatch in huis die je helpt je gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

https://amzn.to/41h9D1A

Xiaomi XMSH15HM Mi Smart Band 6 Smart Watch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *