Parfum shop

Er zijn 2 soorten parfum shops: fysieke parfumshops en online parfumshop. Hieronder worden de voor- en nadelen van beide parfumshops beschreven, zodat je voor jezelf een keuze kan maken waar je jouw parfum koopt.

Fysieke parfumshop:

Wie kent dat niet? Je loopt de parfumerie binnen die bij jou in de buurt gevestigd is. De geur van allerlei parfums komt je direct tegemoet. Vaak zijn dit warme, zoetere geuren zodat het uitnodigend is om even een kijkje te nemen in de winkel. Het personeel vraagt je of ze je kunnen helpen met de zoektocht naar een geurtje. Je hoeft alleen maar te zeggen of je van warme of frisse geuren houdt en ze pakken er testers bij.
Een voordeel hiervan is dat je vaak nieuwe geuren kunt proberen. Zodat je niet zomaar iets koopt waar je later spijt van krijgt. Wel kun je je voorstellen dat de winkel aankleden en het personeel betalen duur is voor de winkel, daarom zijn de producten vaak duurder.

Online Parfumshop:

Bij een online parfumshop kun je makkelijk je parfum achter je pc bestellen. Deze wordt vaak de volgende dag al bij jou thuis afgeleverd. Nadeel van een online parfumshop is vaak dat je een product niet kan testen en je moet van de beschrijving van deze producten uitgaan. Wel is het ideaal om een parfum te bestellen waarvan je weet dat deze lekker ruikt. Vaak zijn online parfumshops vele malen goedkoper dan een echte parfumerieshop.

Probeer eerst een parfum uit bij de parfumerie bij jou in de buurt en ga daarna kijken op internet. Vaak scheelt het je geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *