Pure Chocolade zo slecht nog niet?

Wist je dat?

Chocolade zit vol flavanolen die zorgen voor een betere bloedtoevoer naar uw hersenen, In donkere chocolade  zitten ook endorfines die dezelfde feelgood gevoelens geven die je ook krijgt na de training. gewoon vasthouden aan een hoge kwaliteit donkere chocolade, hoge cacao spullen en probeer goedkopere suiker en verpakt snoepgoed te vermijden.

Eén gedachte op “Pure Chocolade zo slecht nog niet?

 1. Stefan

  Beste Isabel,

  Ik ben zojuist op jouw blog beland over fitness. Super leuk geschreven! Vooral dit artikel sprak mij erg aan. De reden dat ik deze mail stuur is omdat ik wil vragen of je misschien geïnteresseerd bent in het schrijven van een artikel over Gymspot. Gymspot is een webshop met een aanbod van verschillende voedingssupplementen. Nu vraag ik me af, zou je dit leuk vinden?

  Hoor graag van je!

  Groet,

  Stefan Koning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *