Haartrends 2011

Haartrends najaar/winter 2010-2011

Haarlijn Flex

Je draagt je haar graag op een bepaalde manier. Maar soms wil je wel eens wat anders. Met de modellen uit de haarlijn najaar/winter 2010-2011 kun je alle kanten op! Daarom heeft de lijn de naam Flex (flexibel) gekregen.

haar, haarlijn, haartrends, kapsels, kapsel, kapper, flex

De kapsels uit de nieuwe haarlijn zijn absoluut trendy en vertaald naar verschillende leeftijdscategorieën. Binnen het trendbeeld van de haarlijn kun je enorm variëren, afhankelijk van bijvoorbeeld je bui of de gelegenheid.Typerend voor veel coupes van dit najaar – zowel bij mannen als bij vrouwen – is de zogenaamde ‘undercut’. Dat houdt in dat het haar aan de onderkant is opgeknipt, maar dat het bovenhaar langer is gelaten en daar losjes overheen valt. Geen opgeschoren kort koppie dus, maar wel een stoer effect en een wat slanker silhouet vanaf de zijkant (heel geschikt voor mensen met een ovale gezichtsvorm).

Haarkleur

Omdat er bij Flex over het algemeen iets extremer wordt geknipt, zijn de kleuringen rustig gehouden. Door de subtiele afwisseling van tinten in dezelfde kleurhoogte (die dus even licht of donker zijn) krijgt het haar op een geraffineerde manier optisch meer diepte.Dit najaar wordt het hele kleurenpalet gebruikt; van superblond tot diepbruin en zelfs nog donkerder. Opvallend is dat binnen deze kleurkarakters alleen de meest pure kleuren worden gebruikt.

Stylingvariaties

Het fijne van de nauwkeurig geknipte kapsels van dit najaar is dat je met weinig inspanning ten minste twee compleet verschillende looks kunt creëren. Kies je voor de natuurlijke valling van je haar, naar beneden dus, dan komen de geometrische vormen en de strakke lijnen van de langere bovenlagen helemaal tot hun recht.

Formeel                                      Casual

Ga je met je handen (en stevige stylingproducten) door je haar en zet je het wat verder van je hoofd af, dan worden de lengteverschillen duidelijker en je uitstraling iets heftiger.

Kortom, met het trendbeeld van dit najaar kun je precies doen wat jij wilt. Als dat niet flexibel is!

De kapsels uit de nieuwe haarlijn zijn absoluut trendy en vertaald naar verschillende leeftijdscategorieën. Binnen het trendbeeld van de haarlijn kun je enorm variëren, afhankelijk van bijvoorbeeld je bui of de gelegenheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *