Cranberry monarda, goed voor de blaas

ADVERTORIAL – De blaas is een tijdelijk ‘opvangbassin’ voor urine. Vanuit de nieren vloeit de urine druppelsgewijs naar de blaas. Vanuit de blaas wordt de urine via de urinebuis naar buiten afgevoerd. Bij vrouwen maakt de blaas gemakkelijker contact met de buitenwereld dan bij mannen, omdat de urinebuis bij vrouwen korter is. Soms kan de blaas dan ook wel extra ondersteuning gebruiken. Van Cranberry Monarda van A.Vogel bijvoorbeeld. In dit 100 procent natuurlijke middel zijn heilzame planten verwerkt, waarvan bekend is dat ze een goede invloed hebben op de blaas.

blaas, blaasontsteking, blaasonsteking, blaasontsteking symptomen, pijn bij plassen, ontsteking blaas, cranberry, urineweginfectie, nierbekkenontsteking, zwanger en blaasontsteking, blaasontsteking bij man, blaasontsteking bij kind, behandeling blaasontsteking, natuurlijke oplossing cranberry, chemische oplossing antibiotica, chronische blaasontsteking

Krachtig

Cranberry Monarda helpt snel dankzij de krachtige 3-in-1 formule:

1. Goed milieu in de blaas

Cranberry’s zijn rode besjes die de urine extra zuur maken. En juist daar kunnen bacteriën slecht tegen. Cranberry Monarda bevat 7500 mg cranberry’s (veenbessen) met 35 procent organische zuren en ondersteunt daarmee een gezond milieu in de blaas.

2. Ondersteunt het natuurlijke afweersysteem

Oost-Indische kers en mierikswortel staan erom bekend een goede ondersteuning voor de blaas te bieden. Ze ondersteunen daar namelijk het natuurlijke afweersysteem en verhogen daarmee de weerstand in de blaas.

3. Houdt de blaas schoon

De guldenroede is goed voor de blaas en nierfunctie en houdt de blaas schoon.

Met slechts één of twee tabletten per dag kunt u uw blaas schoon houden en ondersteunen. Cranberry monarda is ook geschikt voor kinderen.

Wat u verder zelf kunt doen

Tips voor een goede blaasfunctie:

  • Drink ten minste 1,5 tot 2 liter vocht per dag om de blaas geregeld door te spoelen en schoon te houden.
  • Zorg voor een goede weerstand door gevarieerde, volwaardige voeding met volop volkorenproducten, verse groenten, vers fruit en salades met wat geraspte mierikswortel, waterkers, tuinkers en Oost-Indische kers.
  • Vermijd scherpe specerijen, ijskoude dranken en alcohol.
  • Houd het onderlichaam en de voeten warm.
  • Zorg voor een goede hygiëne: gebruik toiletpapier van voren naar achteren.
  • Ga direct naar het toilet als u aandrang voelt om te plassen.
  • Oefen geen druk uit tijdens het plassen en plas de blaas helemaal leeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *