Het Mentale dieetplan: 10 kilo lichter in een paar weken

Wat is het Mentale Dieet Plan?

Het Mentale Dieet Plan is een methode om af te vallen met een geheel andere benadering dan de gangbare en bekende manieren om vet en gewicht kwijt te raken. De methode stelt dat de gangbare benaderingen zoals vet arm eten, fitness en een calorie arm dieet niet werken. Het mentale dieet plan focust op snel gewichtsverlies en het behouden van het ideale gewicht.

het mentale dieetplan

Het mentale dieet plan is uitgeschreven in een rapport waarin door de auteur (Katja Callens) wordt uitgelegd hoe je in 7 stappen blijvend vet kunt verbranden. Uithongering, fitness of het jezelf ontzeggen van lekker eten behoort niet tot het mentale dieet plan.

Het mentale dieet plan wordt geleverd met 20 lekkere en gezonde recepten. Daarnaast wordt er mentale ondersteuning geboden om te bewerkstelligen dat het gewichtsverlies permanent blijft, zonder dat je daarvoor honger hoeft te lijden.

De slogan is van het mentale dieet plan is dan ook: “omdat afslanken tussen je twee oren zit”

Wat kost het Mentale Dieet Plan?

Voor het mentale dieet plan betaal je eenmalig € 64,-

Waar vind ik meer informatie over het Mentale Dieet Plan?

Klik hier en probeer risicoloos het MDP uit!


Eén gedachte op “Het Mentale dieetplan: 10 kilo lichter in een paar weken

  1. Zaalberg

    Elke maand wordt er 6. zoveel Euro van mijn rekening afgehaald. En voor wat… geen recepten geen coaching. Ik wil het afzeggen, maar kan nergens vinden waar.
    Wie kan me daarmee helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *